Wat is de beste cryptocurrency exchange?

De beste cryptocurrency exchange in Nederland 2022 en 2023 is eToro volgens het platform ‘Business 2 Community’. Ze geven zelfs aan dat de Nederlands Engelse crypto exchange eToro de beste crypto exchange van het moment (hier zijn wij het niet mee eens en geven hieronder een reactie op de beste cryptocurrency exchange van Nederland en wereldwijd). Bij de eToro exchange vind je ruim 70 verschillende cryptocurrencies van Bitcoin tot DogeCoin. Naast het investeren in cryptocurriencies kun je bij eToro ook investeren in wereldwijde aandelen, ETF’s (alleen voor gevorderden), honderden valuta’s, ruim 500 grondstoffen en nog veel meer financiĆ«le investeringsmogelijkheden.

Waarom wij Etoro niet de beste exchange vinden

Zo als je hierboven hebt kunnen lezen vinden wij eToro niet de beste exchange van Nederland. En dat om de 3 volgende redenen:

  • 1. De transactiekosten zijn erg hoog.
  • 2. Het aanbod cryptomunten is erg laag.
  • 3. De eToro exchange richt zich niet volledig op cryptocurrencies.

Wat vinden wij de beste exchange van Nederland en wereldwijd?

Wij van cryptocurrency-exchanges.nl vinden de Bitvavo exchange (klik hier voor een Bitvavo account en betaal over de eerste 1000 euro crypto aankopen geen transactiekosten) de beste exchange van Nederland. De Nederlandse exchange is erg gebruiksvriendelijk, groot aanbod van cryptomunten en heeft de laagste transactiekosten van Nederland.

Wanneer je van plan bent om veel te gaan traden in cryptocurrency en je wilt graag een enorm aanbod cryptomunten waar je in kunt handelen en waar je lage transactiekosten betaald dan raden wij de Binance exchange aan. De beste exchange in de wereld focust zich alleen op crypto en geen ander financiƫle middel.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *