LBank exchange

LBank is een in 2015 opgerichte cryptocurrency exchange met een hoofdkantoor in Hongkong. Het eigendom en de exploitatie van het platform is toegewezen aan Superchains Network Technology Co. Ltd. Het is een populaire exchange onder investeerders omdat het cryptocurrency trading pairings biedt voor bijna honderd. Waarom vormt Lbank Exchange steeds meer een alternatief voor exchanges zoals Binance en KuCoin?

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van Lbank Exchange?

Misschien klinkt Lbank je niet meteen bekend in de oren. Toch is deze exchange absoluut de moeite waard als je kijkt naar een aantal belangrijke kenmerken. Lees snel verder om te ontdekken welke dat zijn!

1 – Het is toegankelijk in honderden landen

Doordat het zijn hoofdkantoor in China heeft, ondervindt het concurrentie van bedrijven als KuCoin, Binance en Bit-Z. Bovendien verhindert de geografische ligging de exchange om gebruikers van sommige locaties toe te laten. Toch heeft Lbank Exchange 7 miljoen gebruikers en is het nog steeds toegankelijk in 210 landen. Het is geweldig voor nieuwkomers vanwege kenmerken als eenvoudige registratie, een lichte gebruiksvriendelijke mobiele applicatie en tutorials.

2 – Het biedt toegang tot veel geavanceerde trading tools

LBit exchange biedt crypto traders op hoog niveau toegang tot geavanceerde tools zoals handelsindicatoren en API’s (Application Programming Interfaces). Ook dat is een uniek kenmerk die we graag even willen benoemen. Verder stelt het gebruikers in staat twee-factor authenticatie toe te passen bij het inloggen, en biedt het cold en hot storage wallets voor geldbescherming. Door de lage handels- en opnamekosten van het platform verdient het vee waardering.

3 – Het investeert in kleine tot middelgrote crypto bedrijven

LBank schiet helaas tekort wat betreft ondersteuning voor fiatvaluta’s, margehandel en betalingsopties. Maar het feit dat de LBank exchange al meer dan 7 jaar operationeel is op de cryptocurrency markt zonder te lijden onder grote hacks of veiligheidslekken toont zijn veerkracht. Het team achter LBank heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in meer dan 100 vroege tot middelgrote cryptocurrency bedrijven. Ze hebben hun durfkapitaalinvesteerders consequent rendementen opgeleverd van 30 tot 50 keer hun oorspronkelijke investering, dankzij hun uitstekende vaardigheden bij het vinden van deals op de cryptomarkt en snel handelen op het juiste moment. Bovendien werken investeerders samen met de LBank exchange en zorgen ze voor onevenredige winsten voor de retail traders van de exchange die gebruik maakten van het IEO/IDO platform aanbod.

4 – Het biedt onder andere hefboomfinanciering aan

Basisarbitrage, CTA en hefboomfinanciering zijn drie technieken die je vindt op deze exchange. Ze hebben solide rendementen opgeleverd voor tientallen klanten die he niet erg vinden om een bepaald risico te nemen.

Wat zijn de voor- en nadelen van LBank Exchange?

Zoals elke exchange brengt LBank exchange zowel voor- als nadelen met zich mee. Welke zijn dat? Wij hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet!

Voordelen van LBank

  • Uiterst gemakkelijk te gebruiken, onder andere goede gebruiksvriendelijke navigatie.
  • Eenvoudige en overzichtelijke kostenstructuur.
  • Je hebt de keuze uit zeer veel cryptomunten.
  • Voldoende liquiditeit.
  • Veel handelsmogelijkheden.
  • Uitstekend LBank klantenservice.

Nadelen van LBank

  • Trage klantenservice en beperkte opties.
  • De Engelse taal heeft geen prioriteit.
  • Geen officiële licentie.
  • Beperkte betalingsmogelijkheden.