Huobi exchange

Huobi Global opereert als een wereldwijde beurs voor crypto exchange en bedient klanten in meer dan honderd verschillende landen. Het platform is geschikt voor klanten over de hele wereld en biedt handels- en beleggingsdiensten. Het genereert miljarden aan dagelijkse handelsactiviteit. Indrukwekkend, maar welke kenmerken maken deze exchange écht uniek?

Over Huobi exchange

De gecentraliseerde beurs (CEX) Huobi maakt het investeren ICO-tokens mogelijk en biedt een uitgebreide lijst van cryptocurrencies. Sterker nog, er zijn meer dan 500 digitale activa en 300 handelsparen beschikbaar op de website. Voor klanten geld er een verzekering zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun waardevolle cryptomunten. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice, die 24/7 actief is.

Op welke maniere kun je traden bij Huobi?

Huobi focust zich opeen breed scala aan financiële activiteiten, waaronder spothandel, margin trading, futures trading, derivatenhandel, staking en cryptoleningen. Bovendien hebben actieve traders en beleggers de kans om toe te treden tot OTC-handelsplatforms, waardoor ze onder andere speciale trading instrumenten mogen gebruiken. Kortom: een schat aan mogelijkheden!

Groeiende vraag naar crypto

Huobi liet snel zien dat het verkrijgen van een groot marktaandeel in de cryptocurrency industrie zeker mogelijk is als je maar kwaliteit biedt. De exchange genereerde meer dan 4 miljard aan omzet in slechts drie maanden na de beursgang. Het voldoet aan de toenemende vraag van Aziatische investeerders naar crypto en exchanges. De omzet verdubbelde maar liefst viervoudig. En er zijn meer indrukwekkende cijfers.

Huobi is een unieke crypto exchange, dat staat vast. Maar met welke kenmerken springt dit bedrijf er echt uit?

Kenmerken Huobi exchange

1 – Het heeft een vrij agressieve aanpak om groei te realiseren
De huidige agressieve aanpak voor wereldwijde groei die Huobi nastreeft is een duidelijke indicatie van de grootschalige doelen en doelstellingen van het bedrijf. Als handelsplatform is de exchange ongeëvenaard>

2 – Het biedt een enorme hoeveelheid cryptomunten aan
De hoeveelheid cryptocurrencies die het ondersteunt maakt het een unieke speler op de markt. Het zijn er honderden, en er komen alleen maar meer bij!

3 – Het registratieproces is ingewikkeld voor niet-Aziatische investeerders
Het registratieproces van deze exchange is lastig voor crypto investeerders die niet in China, Hongkong of Singapore wonen. Wil je graag crypto kopen en/of verkopen op deze exchange? Verdiep je dan in de materie en het moet wel lukken. Huobi heeft weinig gebreken en we verwachten de komende jaren zeker nog groei. Maar zoals we allemaal weten is de crypto markt volatiel. Dus we houden het in de gaten!

Wat zijn de voor- en nadelen van Huobi?

Het is belangrijk om een compleet beeld te hebben van Huobi. Op die manier is het stuk gemakkelijker om te bepalen of deze exchange voor je is. Wij hebben de voor- en nadelen van Huobi op een rijtje gezet.

Voordelen Huobi exchange

 • Ondersteunt 400+ cryptocurrencies en tokens.
 • Geweldige UI/UX.
 • Biedt educatieve inhoud aan.
 • Biedt talrijke cryptoproducten en -diensten aan.
 • Minimum storting is 100 dollar.
 • Cyberbeveiligingsmechanismen zijn van hoog niveau.
 • Hoge liquiditeit voor meerdere crypto trading pairs.
 • 24/7 live chat ondersteuning.

Nadelen van Huobi

 • Je kunt niet oefenen met een demo rekening.
 • Niet beschikbaar voor Amerikaanse burgers.
 • Verificatieproces kan ingewikkeld en lang zijn.