Coinone exchange

Coinone is een van de meest toonaangevende cryptocurrency exchanges in Zuid-Korea. Waarom? Daar kunnen we een vrij simpel antwoord op geven. Het biedt klanten een gemakkelijke manier om te kopen, verkopen, verhandelen en investeren in een grote hoeveelheid cryptocurrencies. Laten we eens kijken naar de geschiedenis, kenmerken, voor- en nadelen van Coinone. Op die manier vorm je vrij snel een beeld van deze exchange, zodat je zelf kunt bepalen of het iets voor je is.

Welke diensten biedt Coinone aan?
De exchange blijft zich ontwikkelemn en breidt zijn diensten snel uit. Denk onder andere aan spothandel, margehandel en derivatenhandel. Tevens biedt het bewaringsdiensten aanvoor institutionele beleggers en exploiteert het een platform voor het beheer van crypto-activa.

Belangrijke kenmerken van Coinone

Coinone heeft een aantal belangrijke kenmerken waarmee het zich weet te onderscheiden van concurrenten. Wij hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet.

1 – Het heeft een gebruiksvriendelijke interface
Coinone verkoopt zichzelf als een ‘beginnersvriendelijk’ platform. De gebruikersinterface is zo gemaakt dat zelfs mensen die nog nooit hebben gehandeld in crypto de diensten van de exchange kunnen gebruiken en ervan kunnen genieten. Omdat de gebruikersinterface gemakkelijk te begrijpen is, beslis jij als klant snel en vol vertrouwen wat jij wat met een investering gaat doen.Ook de zogeheten ‘Pro-chart’ functie maakt crypto traden veel eenvoudiger en begrijpelijker omdat het in real time werkt en een intuïtieve interface heeft.

2 – Transacties worden snel uitgevoerd
De snelheid waarmee een exchange transacties verwerkt is zeer belangrijk omdat het van invloed is op hoeveel geld een gebruiker in korte tijd kan verdienen. Voor ervaren handelaren die gewend zijn veel transacties tegelijk uit te voeren, kunnen vertragingen in de uitvoering van een transactie leiden tot verlies. Gelukkig is dat bij Coinone praktisch nooit het geval. Deze exchange is in staat om transacties zeer snel te verwerken vanwege een snel en efficiënt afwikkelingsproces.

3 – Het biedt staking aan
Als een manier om de virtuele activa van het handelssysteem te beschermen, laat Coinone gebruikers Bitcoins inzetten en er een gegarandeerd passief inkomen met cryptocurrency voor terugkrijgen. Dit proces heet ‘staking’ en een van de meest interessante onderdelen van het platform. De strategie voor het inzetten is flexibeler dan die van veel andere platforms omdat gebruikers kunnen kiezen om voor één dag, één maand of één jaar in te zetten. Bovendien kunnen sommige tokens die je staked wel tot 20 procent jaarlijks rendement opleveren.

4 – Het biedt de hefboom optie aan om te traden
Een hoge hefboom staat bekend als vrij risicovol. Toch Coinone staat consumenten nog steeds toe om dit soort handel te bedrijven. Ook handig is dat de exchange educatieve blogs aanbiedt die je van alles leren over handel met een hefboom.

5 – Het heeft een hoge mate van veiligheid
Coinone is een is de grootste cryptocurrency exchanges in Zuid-Korea omdat het een hoog veiligheidsniveau heeft. Wat betreft het beveiligingsniveau is haar veiligheidssysteem duidelijk beter dan dat van andere diensten. De in de site ingebouwde technologie voegt namelijk een sterke beschermingslaag toe tegen zowel interne als externe bedreigingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van Coinone?

Wie investeert in crypto maakt hoogstwaarschijnlijk gebruik van een broker en/of crypto exchange. Coinone is een optie omdat het jou als gebruiker allerlei voordelen biedt. We noemen ze graag verderop in dit artikel, samen met een aantal nadelen. Door de pluspunten en minpunten in kaart te brengen schetsen we een compleet beeld van deze populaire Aziatische exchange.

Voordelen van Coinone

  • Lage handelskosten
  • Uiterst gebruiksvriendelijke interface
  • Het biedt handel met een hefboom
  • Het accepteert vele fiat valuta’s

Nadelen van Coinone

  • Het is voornamelijk gericht op de Zuid-Koreaanse markt
  • Het brengt opnamekosten in rekening
  • Heeft beperkt Engels sprekend personeel voor klantenondersteuning