Bybit exchange

Bybit is een anonieme cryptocurrency futures exchange die geen Know Your Customer (KYC) proces vereist. Voor sommige crypto investeerders is dit een belangrijke reden om er gebruik van te maken. De meeste exchanges vereisen tegenwoordig een vorm van identiteitsbewijs voordat ze volledige handelsfuncties en hogere stortings- en opnamelimieten toekennen. ByBit doet dit niet en daardoor is het de ideale keuze is voor privacybewuste beleggers die cryptocurrency futures willen verhandelen zonder een KYC-proces te hoeven doorlopen. Welke andere unieke kenmerken heeft ByBit nog meer? Je leest het in dit artikel!

Miljoenen gebruikers van over de hele wereld
Bybit staat bekend als klantgericht en streeft naar de beste gebruikerservaring voor haar 1,6 miljoen wereldwijde gebruikers. Het bedrijf heeft een team van ervaren professionals die zich inzetten om het volgende generatie financiële ecosysteem te bouwen met blockchain technologie.

Innovatie aan de orde van de dag
Het Bybit team is voortdurend bezig met het verbeteren van het platform en het toevoegen van nieuwe functies die haar gebruikers ten goede komen. Zo lanceerde de exchange in 2019 een mobiele app waarmee gebruikers onderweg kunnen handelen. 2020 was ook een fantastisch jaar voor Bybit, met de lancering van haar affiliate programma en marge handel functie.

Kenmerken van ByBit

Met haar geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijke interface en focus op een uitstekende klantervaring, is Bybit uitgegroeid tot een van de toonaangevende cryptocurrency beurzen in de wereld. Welke andere belangrijke kenmerken heeft deze crypto exchange nog meer? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

Kenmerk 1: Het heeft een hoge liquiditeit
Bij cryptocurrency exchanges speelt liquiditeit een zeer belangrijke rol. Liquiditeit zorgt er namelijk voor dat er altijd genoeg kopers en verkopers op het platform aanwezig zijn om elkaars orders te matchen. Het lukte ByBit om twee jaar na de lancering de tweede plek in het handelsvolume van Bitcoin Future exchanges te bemachtigen.

Kenmerk 2: De handelskosten zijn laag
Een andere belangrijk kenmerk waar we echt niet om heen kunnen zijn lage handelskosten. Veel exchanges rekenen hoge kosten, waardoor je minder winst overhoudt na het traden. ByBit heeft een van de laagste handelskosten in de industrie en dat is voor gebruikers goed nieuws. De kosten zijn 0,025% voor Maker orders en 0,075% voor Taker orders.

Kenmerk 3: Het is gebruiksvriendelijk
De gebruikerservaring op ByBit krijgt goede cijfers. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en te navigeren, zelfs voor degenen die nieuw zijn in de handel in cryptocurrencies. Alle functies en functionaliteiten zijn overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen. Er is zelfs een demomodus te gebruiken zodat je kunt oefenen met traden. Het is een van de beste functies omdat je hiermee zonder enig risico leert hoe je het platform moet gebruiken. Je raakt niet meteen jouw digitale geld kwijt wanneer je een ‘foutje’ maakt. Onthoud: leren gaat met vallen en opstaan! Daarnaast heeft ByBit een blog die niet alleen leerzaam is, maar ook consequent wordt bijgehouden met het meest recente nieuws en interessante informatie over crypto.

Kenmerk 4: Het heeft een eenvoudig registratieproces
ByBit maakt het makkelijk om een account aan te maken omdat ze geen Know Your Customer (KYC) vereisen. Je hoeft alleen een telefoonnummer of e-mailadres op te geven. Dit scheelt een hoop tijd en moeite, waar gebruikers erg blij mee zijn. ByBit controleert het opgegeven e-mailadres of telefoonnummer controleren om er zeker van te zijn dat je een legitiem persoon bent.

Kenmerk 5: Betalingen verlopen probleemloos
ByBit heeft niets te maken met reguliere valuta zoals de dollar of de euro. Je kunt er alleen traden met crypto. Wel heeft het een fiat gateway waarmee klanten fiatvaluta’s zoals US Dollars, Australische Dollars, Japanse Yen en meer kunnen gebruiken om cryptocurrencies te kopen.
Wat zijn de voor- en nadelen van ByBit?

Voordelen en nadelen Bybit exchange

Zo als bij vele andere cryptocurrency exchanges heeft de Bybit cryptobeurs voor- en nadelen.

Voordelen van ByBit

  • Er is geen KYC vereist
  • Extreem lage opnamekosten
  • Paper trading is een optie
  • Goede klantenservice

Nadelen van ByBit

  • Aanbod van crypto trading pairs is niet heel groot
  • Ondersteunt geen storting of opname van fiat valuta