Bittrex exchange

Bittrex is een cryptocurrency exchange waar je zoveel cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en verhandelen als je maar wilt. Of je nu een grote of een kleine investeerder bent: de deuren van dit handelsplatform staan open voor iedereen. Wat is Bittrex precies en welke voor- en nadelen heeft het? Wij zochten het met veel plezier voor jou uit! Op zoek naar de goedkoopste en beste exchange in Nederland? Bezoek dan pagina Bitvavo exchange.

Wat is Bittrex?

Bittrex is een cryptocurrency en virtuele valuta uitwisselingsplatform gevestigd in Seattle, Washington. Bill Shihara, Richie Lai, Rami Kawach en Ryan Hentz, vier cybersecurity ingenieurs, mogen zich de oprichters van Bittrex noemen. Deze exchange verovert sinds 2014 de cryptowereld. Het is een zogeheten richtten Bittrex in 2014 op.gecentraliseerde cryptocurrency exchange (CEX) die vanuit de VS opereert, maar wereldwijd diensten aanbiedt.

Wat zijn de voor- en nadelen van Bittrex?

Zoals elke exchange brengt Bittrex voor én nadelen met zich mee. Laten we er eens naar kijken.
Voordelen van Bittrex exchange

  • Het is uiterst veilig: Bittrex werd gevormd door drie cyberbeveiligingsingenieurs met als doel een veilig platform te creëren voor de handel in cryptocurrency. Deze exchange beschermt de fondsen van haar klanten op verschillende manieren.
  • Adres-keyword filtering: Dit stelt je in staat een lijst te maken van toegestane opname-adressen voor je account.
  • De kosten zijn vrij laag: De handelskosten van Bittrex beginnen bij 0,35% en kunnen lager uitvallen, afhankelijk van hoeveel cryptocurrency je verhandelt. Het biedt niet de laagste kosten, maar het is een van de redelijkere cryptocurrency exchanges.
  • Er is een affiliate programma: Wanneer iemand die je kent zich aansluit bij Bittrex via jouw doorverwijslink, ontvang je 10 procent van alle handelscommissies die ze betalen.

Nadelen van Bittex

  • De klantenservice is middelmatig. De klantenservice van Bittrex is op zijn best middelmatig. Daar willen we gewoon eerlijk in zijn. Bij eventuele problemen kun je een ticket openen met Bittrex op Zendesk of gebruik maken van de live chat. Er zijn echter meldingen gedaan van extreem lange wachttijden.
  • Voor beginners is het handelsplatform vrij complex: Het handelsplatform van Bittrex bevat een schat aan gegevens en functionaliteit. Hoewel dit doorgaans een goede zaak is, kan het verwarrend zijn voor onervaren beleggers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om cryptocurrencies te kopen en te verkopen.